Disclaimer

Returnarea produselor

Conform legii, orice produs achizitionat de pe site-ul Bratara Morse poate fi returnat in 10 zile lucratoare de la data ridicarii coletului. Daca produsele comandate nu corespund cu asteptarile dvs., vi se vor returna toti banii, mai putin valoarea transportului.

Pentru a va primi banii inapoi, produsul trebuie returnat in stare intacta, la fel cum l-ati primit.

Atentie! Transportul produselor returnate este achitat integral de catre client.

Disclaimer


Magazinul functioneaza cu respectarea tuturor prevederilor legale impuse de Statul Roman.


Orice tentativa de acces neautorizat, de a produce prejudicii sau frauda vor fi aduse la cunostinta autoritatilor competente.


Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul Bratara Morse, denumite in continuare continut, sunt proprietatea noastra si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996).


Folosirea fara acordul nostru, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului Bratara Morse in scopul copierii continutului, de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului. Fotografiile si datele pot fi folosite numai cu acordul scris al furnizorului.


Magazinul va incerca solutionarea pe cale amiabila a oricaror conflicte aparute intre parti. Daca acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale si rezolvarea acestora de instantele judecatoresti.


Va multumim pentru ca ati ales produsele Bratara Morse!


Va stam la dispozitie pe adresa brataramorse@gmail.com pentru orice intrebare, sugestie sau nelamurire.

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: